Tag: 酒店社交app


first_img Houses Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SG+ 70 Share Area:  280 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” ArchDaily Portugal ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/773798/anjos-loft-joao-tiago-aguiar Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/773798/anjos-loft-joao-tiago-aguiar Clipboard Photographs Projects CopyHouses•Lisbon, Portugal “COPY” Year:  Anjos Loft / João Tiago Aguiar ArquitectosSave this projectSaveAnjos Loft / João Tiago Aguiar Arquitectos Anjos Loft / João Tiago Aguiar Arquitectos Photographs:  Fernando Guerra | FG+SGArchitecture Collaboration:Renata Vieira, Ana Caracol, Ruben MateusBuilder:A RENOVADORACity:LisbonCountry:PortugalMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Fernando Guerra | FG+SGText description provided by the architects. The existing space used to be a small abandoned lighting products factory facing the inside of a very disqualified block in the neighbourhood of Anjos, Lisbon. The interior was composed by two naves, one of which with 2 floors and the other with a mezzanine floor and a double height ceiling area. Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SGThe acquisition of the space by a film director and a photographer had the assumption of transforming the site into a place of artistic creation, exhibition and temporary residence. The morphology of the space showed ideal characteristics for its intended use since it was an open space with no partition walls.Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SGThe semi-basement like location means that the only openings to the exterior are the two major existing concertina gates in iron. However, at the 1st floor level, there are two low windows above these gates, through which an oblique light enters. The intervention created a working area on the left nave and a more private area, of residential nature, on the right nave.Save this picture!SectionClose to the right wall of the Loft, a new steel staircase giving access to the mezzanine was designed and in its extension a kitchen open to the whole space.On the ground-floor, two bathrooms were also created, one to support the living-room and another one to support the garage/exhibition areas. In the garage, the existing stairs are recovered, taking advantage of the space underneath for storage.Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SGOn the 1st floor a sound studio is installed in the working area, and a complete bathroom on the mezzanine. These two new compartments, have a translucent glass wall each, thus allowing the passage of light. A velvet curtain separates the sleeping room from the rest of the area.Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SGConcerning materials, it was intended to recover the original properties of the industrial environment, with the necessary adaptations in order not to compromise the comfort of living. The existing plastered walls, result of various interventions which the space has undergone over the years, were picked to the bone in order to expose the solid brick or stone that constitutes it and painted white afterwards.Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SGOn the floor, the screed was redone, flattered and varnished. The iron elements such as balustrades, stairs, doors, tensioners (structure) and the new fireplace were endorsed and recovered, painted in black or white, thus regaining its major role in the space.Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SGProject gallerySee allShow lessHow New Laws Are Allowing Architecture to Flourish in CubaArticlesFirst-Year Architecture Students Design READER Shelter in EstoniaArchitecture News Share Architects: João Tiago Aguiar Arquitectos Area Area of this architecture project 2015 CopyAbout this officeJoão Tiago Aguiar ArquitectosOfficeFollowProductsGlassSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesLisbonLisboaPortugalPublished on September 19, 2015Cite: “Anjos Loft / João Tiago Aguiar Arquitectos” 19 Sep 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – MetrisVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ Cross HairlinePartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®SinksThe Splash LabTrough Sink – Monolith A SeriesSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Helmkehof Cultural CenterBathroom AccessoriesBradley Corporation USAWashroom AccessoriesConcrete FloorsSikaDecorative Floor CoatingsMetal PanelsSherwin-Williams Coil CoatingsFluropon® Coating in Thaden SchoolWood Boards / HPL PanelsInvestwoodViroc Nature for Partition WallsMineral / Organic PaintsKEIMMineral Wood Stain – Lignosil®-VeranoDoorsdormakabaEntrance Doors – MAGNEOSinksECOPIXELWashbasin – Light Basin LTBMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more