Tag: 贵族宝贝LCL


first_imgCopyAbout this officeKerr RitchieOfficeFollowProductsWoodSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHousesNew ZealandPublished on September 08, 2013Cite: “RR House / Kerr Ritchie” 08 Sep 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogShowershansgroheShower MixersVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ Abstract EarthPartitionsSkyfoldMarkerboard Finish for Folding WallsPanels / Prefabricated AssembliesKingspan Insulated PanelsInsulated Wall Panels – Designwall R-seriesWoodBruagRoom Acoustics – Interior Cladding PanelsEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMBricksNelissenSpecial Bricks – Slips and HalvesCeramicsTerrealTerracotta cladding in Le TrèfleEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEASideboardsUSMLow Shelving – HallerTable LampsLeds-C4Lighting – ElampMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/422874/rr-house-kerr-ritchie Clipboard Houses CopyHouses•New Zealand 2011 photographs:  Paul McCrediePhotographs:  Paul McCredieSave this picture!© Paul McCredieRecommended ProductsFaucets / SinksDornbrachtKitchen Sinks – Brushed StainlessWindowsOTTOSTUMM | MOGSWindow Systems – BronzoFinestra B40Windowspanoramah!®ah!38 – FlexibilityDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemText description provided by the architects. This house sits on a lifestyle block at the northern end of Lake Hayes. The undulating landscape, mountainous backdrops, and horses in the paddock next door create an idyllic rural feel and a sense of spaciousness. The clients bought the site and found their design inspiration very close to home – the neighbours’ house. That is my parents’ place. We presented the clients with a few options, and they quickly settled on their preferred plan. Save this picture!© Paul McCredieThe plan is designed to maximise the north-facing site and views. The house is laid out in two wings, living and sleeping. As with most of the houses we do it has been designed to integrate with the sloping site, creating stepped levels. The form of the house seemed to be a natural and appropriate response to the topography of the site. Save this picture!© Paul McCredieThe bedroom wing has a steep roofline that follows the slope of the hill behind it. In the two teenagers’ bedrooms the tall roof space allows for mezzanine floors, accessed by wall ladders and partly closed off with translucent plastic sheets. The bedroom wing and the east-facing sides of the other wings are clad in a dark corrugated metal. The garage and living wing on the west side are clad in vertical and textured cedar weatherboards with concrete blockwork. Save this picture!© Paul McCredieThe timber is carried on throughout the interior in the entry wall and the flooring, with a cedar screen between the entry and the kitchen. Similarly the blockwork is continued on to the interior. The mix of simple and robust materials creates a different profile for each wing, but also forms a coherent link between exterior and interior surfaces. Save this picture!Floor PlanProject gallerySee allShow lessClustered Dwellings Building / Ana Smud + Estudio Rietti SmudSelected ProjectsRecycle step by step / Dom Arquitectura + Asa StudioSelected Projects Share “COPY” Year:  2011 Photographs Architects: Kerr Ritchie Area Area of this architecture project Area:  270 m² Area:  270 m² Year Completion year of this architecture project RR House / Kerr RitchieSave this projectSaveRR House / Kerr Ritchie Projects ArchDaily Save this picture!© Paul McCredie+ 9 Share RR House / Kerr Ritchie New Zealand “COPY” Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/422874/rr-house-kerr-ritchie Clipboardlast_img read more